Om Scrappy Hippie

Scrappy hippie skapades av mig;  Ms Sally Piperita, Ms S. Piperita

Jag älskar allt som har med hälsa att göra och ägnar massor av tid till att hitta det bästa av allt!

Varför inte dela med sig av allt detta? Gick tankarna och så föddes Scrappy hippie.

Allt du hittar på Scrappy Hippie har noga prövats av mig, ibland har familjen haft lite åsikter, och kanske har det mest varit för att de själva velat pröva den goda chokladen, teerna och den fantastiska ansiktsserien med helt ekologiska ingredienser.

Jag är en aromaterapi entusiast, inget gör mig så glad som ekologiska eteriska oljor som dessutom framställts med de bästa av tekniker, där råvarorna odlats med kärlek och omsorg om människa och natur. Åtföljs de dessutom av tekniska dokument och krångliga kurvor, slår hjärtat ett extra slag!

Varför Scrappy…? Ordet betyder hopplockad, hoprafsad, planlös…Ja det är så det ser ut i mitt liv. Ett planlöst letande efter det bästa som finns i livet.

Livet skall vara kul och gott och det skall vara kvalitet på det! Märkligare än så är det inte; ekologiskt, gott, hälsosamt, lärorikt, kvalité och jädrans kul!

Och så lite peace å love på det, ja där har du Scrappy Hippie.

Framöver kommer jag att skriva allt jag kan om aromaterapi och varför just ämnet aromaterapi får mitt hjärta att slå ett extra slag. Hoppas att du vill följa med på den resan!

Sally